Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΕΛΚΕ) ΤΟΥ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ | Elke

ΕΛΚΕ

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ερευνών του ΕΛΚΕ του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και προσκαλεί τα ενδιαφερόμενα τακτικά μέλη της Επιτροπής Ερευνών του ΕΛΚΕ να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για το αξίωμα του/της Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ερευνών του ΕΛΚΕ του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Η εκλογική διαδικασία θα διενεργηθεί ηλεκτρονικά μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα από 10:30 π.μ. έως 11:00 π.μ..

Η αίτηση υποψηφιότητάς του/της- υπεύθυνη δήλωση περί μη συνδρομής κωλυμάτων εκλογιμότητας με ψηφιακή υπογραφή (σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα του παραρτήματος) υποβάλετε έως και την Τρίτη 23.01.2024 και ώρα 15:00 μ.μ.

 

Για το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης πατήστε εδώ.

Για την Aίτηση Yποψηφιότητας πατήστε εδώ.