Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Γ-1019-2020/10-04-2020 (με αριθμό ΑΔΑ της ανάρτησης της ΠΕΕ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: 66ΔΙ4691ΒΣ-811) για την επιλογή και συνεργασία με τρία (3) άτομα με σύμβαση έργου , μετά τη διενέργεια Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με σκοπό την υποστήριξη της λειτουργίας του Προγράμματος με τίτλο: «Avoidable and Unavoidable Food Wastes: A Holistic Managing Approach for Urban Environments – A2UFood» (Αποφεύξιμα και Αναπόφευκτα Τροφικά Απόβλητα: Μια Ολιστική Διαχειριστική Προσέγγιση για τα Αστικά Περιβάλλοντα)», με κωδικό ΚΕ 447, το οποίο χρηματοδοτείται από το Urban Innovative Actions Initiative (UIA) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιο συγκεκριμένα είχαν ζητηθεί: ένας (1) κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ Επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης, ένας (1) κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ Επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής και γ) ένας (1) κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ Γεωγραφίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης.
Σύμφωνα με το αίτημα, η ανωτέρω δαπάνη προβλέπεται στον προϋπολογισμό του έργου.
Το απόσπασμα πρακτικού της Επιτροπής Ερευνών & Διαχείρισης (αρ. συνεδρίασης 09/14-05-2020) έχει αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
Πατήστε εδώ για το απόσπασμα του πρακτικού κατακύρωσης (αναρτημένο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ) με αριθμό ΑΔΑ: 9ΠΚ14691ΒΣ-ΘΥΚ