HUA Logo ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας

Επίδραση της διεργασίας εκβολής στην αλλεργιογονικότητα των τροφίμων

Ακρωνύμιο: FoodAll

Κωδικός Έργου: Κ.Ε. 645

Φορέας Χρηματοδότησης: Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας – ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.

Δράση: «Χρηματοδότηση της Βασικής Έρευνας (Οριζόντια υποστήριξη όλων των Επιστημών), Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (Ελλάδα 2.0)»

Κωδικός Proposal ID: 015714

Διάρκεια: από 21.11.2023 έως 20.11.2025

Επιστημονικά Υπεύθυνος: Καραθάνος Βάιος, Καθηγητής του Τμήματος Διαιτολογίας-Διατροφής

Συνολικός Προϋπολογισμός: 167.900,00€

 

       

Πληροφορίες

Scroll to Top