HUA Logo ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας
HUA Logo ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας

Αποτελέσματα Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Γ-851/03-05-2018

Ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε το έργο της Συνέλευσης του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας σχετικά με την συγκέντρωση των αξιολογήσεων, καθώς και με την κατάρτιση του Πρακτικού Αξιολόγησης βάσει των ανωτέρω αξιολογήσεων, για την επιλογή μίας (1) πρότασης, που αφορά στην ενίσχυση ερευνητικών ομάδων του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Οι προτάσεις υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΕΛΚΕ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου υπ΄αριθμ. Γ-851-2018/03-05-2018, η οποία είναι συνακόλουθη με την πολιτική έρευνας και ανάπτυξης του Ιδρύματος και στόχος της ήταν η ανάπτυξη συνεργιών μεταξύ όλων των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Η πρόσκληση προσδοκά τα μέλη των ερευνητικών ομάδων, και ιδιαίτερα τα νεότερα, να έχουν ευκαιρίες για την ανάπτυξη συνεργασιών, να βελτιώσουν και να αναδείξουν τις δεξιότητές τους και να τονωθεί η δημιουργικότητά τους. Η Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης, μετά από ανάγνωση του σχετικού πρακτικού (της υπ΄αριθμ. 92/05-07-2018 συνεδρίασης της Συνέλευσης του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας (το οποίο τηρείται στο φάκελο του έργου και έχει διαβιβασθεί με το έγγραφο υπ΄ αρ. πρωτ. Γ-1584-2018/11-07-2018)  και μετά από εξέταση πλήρωσης των τυπικών στοιχείων της προαναφερθείσας πρόσκλησης, αποδέχεται την εισήγηση της Συνέλευσης του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας και επιλέγει προς χρηματοδότηση για το Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας, την πρόταση με τίτλο : «Δυνατότητες Αναπτυξιακής Πορείας για Βιώσιμες, Πολιτιστικές και Έξυπνες Πόλεις. Possible Local Development Paths of the Sustainable, the CUltural and the SMart City ‘SUMcity’» με επιστημονικά υπεύθυνη την Δρ. Ελένη Παστραπά, μέλος Ε.ΔΙ.Π. Η πρόταση, μία για το Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας, θα λάβει χρηματοδότηση ποσού 5.000,00 ευρώ. Η χρηματοδότηση γίνεται μέσω του προγράμματος με Κ.Ε. 12018 με τίτλο: «Μονάδα Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης (Μ.Ο.Δ.Υ.) Χαροκοπείου Πανεπιστημίου». 

Το απόσπασμα  πρακτικού της Επιτροπής  Ερευνών & Διαχείρισης (αρ.συνεδρίασης 25/18-10-2018) έχει αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Πατήστε εδώ για το απόσπασμα του πρακτικού κατακύρωσης (αναρτημένο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ) με αριθμό ΑΔΑ :Ω8ΡΩ4691ΒΣ-ΞΚΤ (ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3.2.Γ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ)

 

 

Scroll to Top