HUA Logo ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας
HUA Logo ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Γ-509-2020/26-03-2020 (ΚΕ 475)

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της  Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος  Γ-509-2020/26-03-2020 (με αριθμό ΑΔΑ της ανάρτησης της ΠΕΕ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: 6ΒΗΒ4691ΒΣ-0ΡΜ) για την επιλογή και συνεργασία με δύο (2) άτομα, μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες με σύμβαση έργου , μετά τη διενέργεια Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με σκοπό την υποστήριξη της λειτουργίας του Προγράμματος ΕΛΙΔΕΚ/ΓΓΕΤ με τίτλο:  «Από το δικαίωμα στην πόλη στο δικαίωμα στη φύση: Μελετώντας τη συμβολή των περιβαλλοντικών κινημάτων στην εποχή του Ανθρωπόκαινου στην κοινωνική-οικολογική αειφορία» (From the ‘right to the city’ to the right to nature: Exploring environmentalmovements in the era of the Anthropocene as pathways to social-ecological sustainability) και Κ.Ε. 475 και με Επιστημονικά Υπεύθυνη την κα Ευαγγελία Αποστολοπούλου, Μεταδιδάκτορα και Επιστημονικά Συνυπεύθυνο τον κ. Θωμά Μαλούτα, Καθηγητή του Τμήματος Γεωγραφίας.

Πιο συγκεκριμένα για την κάλυψη των θέσεων 1 & 2 είχαν ζητηθεί: Δύο (2) άτομα με πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με αντικείμενο συναφές με τις Περιβαλλοντικές Επιστήμες, τις Κοινωνικές Επιστήμες, την Ανθρωπογεωγραφία ή/και την Πολιτική Οικολογία, τα οποία φοιτούν σε πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών σε συναφές αντικείμενο ένας (1) κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ Μαθηματικών με Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών.

Σύμφωνα με το αίτημα, η ανωτέρω δαπάνη προβλέπεται στον προϋπολογισμό του έργου.

Το απόσπασμα  πρακτικού της Επιτροπής  Ερευνών & Διαχείρισης (αρ. συνεδρίασης 06/26-03-2020) έχει αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Πατήστε εδώ για το απόσπασμα του πρακτικού κατακύρωσης (αναρτημένο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ) με αριθμό ΑΔΑ: Ω7ΕΥ4691ΒΣ-ΨΚΓ

Scroll to Top