HUA Logo ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας
HUA Logo ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, 01/10/2012, Αρ. πρωτ. Γ-2012-0762

Αθήνα, 01/10/2012

Αρ. πρωτ.: Γ-2012-0762

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με τις αποφάσεις των συνεδριάσεων υπ’ αριθμ. 224/21-03-2012 και 232/12-9-2012 της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών, στο πλαίσιο του ερευνητικού Προγράμματος με τίτλο «Κατανοώντας τους μηχανισμούς τροφής-εντέρου-εγκεφάλου κατά τη διάρκεια της ζωής στη ρύθμιση της πείνας και του κορεσμού για την υγεία: Full4Health» το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με (4) άτομα με σύμβαση ανάθεσης έργου με τις εξής ειδικότητες:

  1. Ενός (1) αποφοίτου Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, για τη διενέργεια μετρήσεων εκτίμησης των επιπέδων φυσικής δραστηριότητας σε 50 παιδιά  στο πλαίσιο του Πακέτου Εργασίας 1 (WP1: WP1: Neuro-gut interactions in humans across the life course).
  2. Ενός (1) αποφοίτου Τμήματος Διαιτολογίας-Διατροφής ΠΕ ή ΤΕ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής για τη διενέργεια ερωτηματολογίων αξιολόγησης της διατροφικής πρόσληψης σε 50 ενήλικες στο πλαίσιο των μετρήσεων του Πακέτου Εργασίας 1 (WP1: Neuro-gut interactions in humans across the life course).
  3. Ενός (1) αποφοίτου Τμήματος Διαιτολογίας-Διατροφής ΠΕ ή ΤΕ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής με διδακτορικό δίπλωμα ειδίκευσης στο επιστημονικό πεδίο της διατροφής για τη δημιουργία της βάσης δεδομένων, την οργάνωση και επίβλεψη της εισαγωγής, διαχείρισης και επεξεργασίας των συλλεχθέντων δεδομένων στο πλαίσιο των μετρήσεων του Πακέτου Εργασίας 1 (WP1: Neuro-gut interactions in humans across the life course).
  4. Ενός (1) αποφοίτου Τμήματος Διαιτολογίας-Διατροφής ΠΕ ή ΤΕ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής για τη διενέργεια ανθρωπομετρήσεων στο πλαίσιο του Πακέτου Εργασίας 1 (WP1: Neuro-gut interactions in humans across the life course).
  5. Για το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης πατήστε εδώ.

Για τη συγκεκριμένη πρόσκληση, εάν έχει αξιολογηθεί, μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα εδώ

Scroll to Top