HUA Logo ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας
HUA Logo ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Αρ. πρωτ.Γ-10126

Αθήνα,  09/11/11 Αρ. πρωτ.: Γ-10126
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ SCANNER-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΕΜΜΕΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ»

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας- Επιτροπή Εκπαίδευσης και Ερευνών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σύμφωνα με την απόφαση της συνεδρίας υπ΄αρίθμ. 214-14/09/2011 προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη συνολικά χαμηλότερη τιμή για την προμήθεια ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού συστήματος scanner-υπολογιστή και του απαιτούμενου αντίστοιχου λογισμικού σχετικά με την ηλεκτρονική ψηφιοποίηση των ερωτηματολογίων και των διοικητικών – διαχειριστικών εγγράφων στο πλαίσιο του  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΕΜΜΕΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ». Το πρόγραμμα λήγει στις 31/12/2011.

Για το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης πατήστε εδώ.

 

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να απευθύνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 έως 15:00, στο τηλ. 210 9549 307 και email: elke_procurement@hua.gr

Για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, εάν έχει αξιολογηθεί, μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα εδώ

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top