Αποτελέσματα μετά από Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Γ-2925/23-11-2020 στο πλαίσιο του έργου με τίτλο:
«Ανάπτυξη νέων προϊόντων πλούσιων σε βιοδραστικά μικροσυστατικά και αξιολόγηση των φυσικοχημικών παραμέτρων τους, των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους και των ευεργετικών για την υγεία δράσεων- FOOD INOVATION», με Κ.Ε. 61103, και με Επιστημονικά Υπεύθυνο την κα Αντωνία Χίου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.