Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Γ- Γ-431-2019/15-02-2019 (με αριθμό ΑΔΑ της ανάρτησης της ΠΕΕ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: 65Ο04691ΒΣ-Κ3Ι) για την επιλογή και συνεργασία με έπτα (7) άτομα με σύμβαση μίσθωσης έργου με σκοπό την υποστήριξη της λειτουργίας του ανωτέρω προγράμματοςστο πλαίσιο του Προγράμματος με τίτλο:«Sweeteners and Sweetness Enhancers: Impact on Health, Obesity, Safety and Sustainability» (SWEET)», με κωδικό ΚΕ 448, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο του Horizon 2020 European Commission Research Executive Agency, Grant Agreement number: 774293 — SWEET — H2020-SFS-2016-2017/H2020-SFS-2017-2, . Πιο συγκεκριμένα, είχαν ζητηθεί: ένας (1) κάτοχος πτυχίου κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) Διαιτολογίας-Διατροφής με Διδακτορικό Τίτλο Σπουδών, ένας (1) κάτοχος πτυχίου κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) Διαιτολογίας-Διατροφής με Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών, ένας (1) κάτοχος πτυχίου κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) Διαιτολογίας-Διατροφής με Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών, ένας (1) κάτοχος πτυχίου κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) Διαιτολογίας-Διατροφής με Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών, ένας (1) κάτοχος πτυχίου κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) Διαιτολογίας-Διατροφής με Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών, ένας (1) κάτοχος πτυχίου κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) Διαιτολογίας-Διατροφής και ένας (1) κάτοχος πτυχίου κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής.
Το προβλεπόμενο ποσό της Πρόσκλησης σύμφωνα με το αίτημα προβλέπεται ότι θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του ανωτέρω έργου ή προγράμματος.
Το απόσπασμα πρακτικού της Επιτροπής Ερευνών & Διαχείρισης (αρ.συνεδρίασης 09/18-04-2019) έχει αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
Πατήστε εδώ για το απόσπασμα του πρακτικού κατακύρωσης (αναρτημένο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ) με αριθμό ΑΔΑ: 60Υ94691ΒΣ-ΣΡΒ (3.2 Α)