Ακρωνύμιο: FoodAll
Κωδικός Έργου: Κ.Ε. 645
Φορέας Χρηματοδότησης: Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας – ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.
Δράση: «Χρηματοδότηση της Βασικής Έρευνας (Οριζόντια υποστήριξη όλων των Επιστημών), Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (Ελλάδα 2.0)»
Κωδικός Proposal ID: 015714
Διάρκεια: από 21.11.2023 έως 20.11.2025
Επιστημονικά Υπεύθυνος: Καραθάνος Βάιος, Καθηγητής του Τμήματος Διαιτολογίας-Διατροφής
Συνολικός Προϋπολογισμός: 167.900,00€