Υπολογισμός Ανθρακικού αποτυπώματος (gradle to gate) ανά τελικό παραγόμενο προϊόν Φράουλας Θερμοκηπίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φράουλας-Φρούτων και Λαχανικών Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης «Η Υρμίνη» και προτάσεις αγροτικών τεχνικών μετριασμού της συμβολής στην κλιματική αλλαγή και στην ανθεκτικότητα των επιπτώσεών της, KE 697
- από 25.04.2025 έως 31.12.2025
- Καθηγητής Καραθάνος Βάιος
- Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής
- 42.160,00 €
Υπολογισμός Ανθρακικού αποτυπώματος (gradle to gate) ανά τελικό παραγόμενο προϊόν Φράουλας Θερμοκηπίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φραουλοπαραγωγών Δήμου Δυτικής Αχαΐας – Οργάνωση Παραγωγών «Η Ήλιδα» και προτάσεις αγροτικών τεχνικών μετριασμού της συμβολής στην κλιματική αλλαγή και στην ανθεκτικότητα των επιπτώσεών της, KE 696
- από 25.04.2025 έως 31.12.2025
- Καθηγητής Καραθάνος Βάιος
- Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής
- 17.856,00 €
Υπολογισμός Ανθρακικού αποτυπώματος (gradle to gate) ανά τελικό παραγόμενο προϊόν Ντομάτας Βιομηχανικής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Οπωροκηπευτικών Δυτικής Ελλάδας – Οργάνωση Παραγωγών και προτάσεις αγροτικών τεχνικών μετριασμού της συμβολής στην κλιματική αλλαγή και στην ανθεκτικότητα των επιπτώσεών της, KE 695
- από 25.04.2025 έως 31.12.2025
- Καθηγητής Καραθάνος Βάιος
- Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής
- 11.160,00 €
Υπολογισμός Ανθρακικού αποτυπώματος (gradle to grate) ανά τελικό παραγόμενο προϊόν του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φραουλοπαραγωγών Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης Aelia Berries και προτάσεις αγροτικών τεχνικών μετριασμού της συμβολής στην κλιματική αλλαγή και στην ανθεκτικότητα των επιπτώσεών της, KE 694
- από 25.04.2025 έως 31.12.2025
- Καθηγητής Καραθάνος Βάιος
- Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής
- 21.080,00 €
Υπολογισμός Ανθρακικού αποτυπώματος (gradle to gate) ανά τελικό παραγόμενο προϊόν Φράουλας Θερμοκηπίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φραουλοπαραγωγών Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης Olympian Berries και προτάσεις αγροτικών τεχνικών μετριασμού της συμβολής στην κλιματική αλλαγή και στην ανθεκτικότητα των επιπτώσεών της, KE 693
- από 25.04.2025 έως 31.12.2025
- Καθηγητής Καραθάνος Βάιος
- Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής
- 22.320,00 €
Έρευνα στα βιοδραστικά συστατικά της Κορινθιακής Σταφίδας με έμφαση στην υγεία των καταναλωτών και την έρευνα των λειτουργικών ιδιοτήτων της οργανικά καλλιεργούμενης Σταφίδας, Κ.Ε. 687
- από 21.01.2025 έως 31.12.2028
- Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Χίου Αντωνία
- Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής
- 46.500,00 €
Ανάλυση αλυσίδας αξίας αγροτικών προϊόντων και ανάπτυξη μεθοδολογικού πλαισίου υποστήριξης πιστοποίησης κλιματικά ουδέτερων αγροτικών προϊόντων σύμφωνα με τις διεθνείς πρακτικές
- από 23.07.2024 έως 30.11.2025
- Αναπληρωτής Καθηγητής Μαλινδρέτος Γεώργιος
- Τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης
- 52.080,00 €
Κλινική μελέτη για την αξιολόγηση της επίδρασης ενός βρεφικού γάλακτος εμπλουτισμένου με πρεβιοτικά στη λειτουργία του πεπτικού συστήματος, την εμφάνιση λοιμώξεων και την αύξηση υγιών βρεφών: μελέτη Armadillo
- από 11.08.2023 έως 30.04.2026
- Καθηγητής Μανιός Ιωάννης
- Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής
- 209.000,00 €
Πρωτοβουλία συνεργατικής ανάπτυξης και αξιοποίησης προϊόντων και υπηρεσιών για βιώσιμη κινητικότητα και logistics – Προϊόν 10: «Market place παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στα logistics»
- από 23.06.2023 έως 31.12.2023
- Αναπληρωτής Καθηγητής Μαλινδρέτος Γιώργος
- Τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης
- 8.680,00 €
Πρωτοβουλία συνεργατικής ανάπτυξης και αξιοποίησης προϊόντων και υπηρεσιών για βιώσιμη κινητικότητα και logistics- Προϊόν 7: «Ανάπτυξη και εφαρμογή ευφυών εναλλακτικών μέσων στην φυσική διανομή»
- από 23.06.2023 έως 31.12.2023
- Αναπληρωτής Καθηγητής Μαλινδρέτος Γιώργος
- Τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης
- 8.680,00 €
Συνδυαστική θεραπεία με μερική εντερική διατροφή και βιολογικούς παράγοντες ως θεραπεία επαγωγής ύφεσης σε ενήλικους/ες ασθενείς με ενεργή ειλεοκολική νόσο Crohn: πιλοτική μελέτη.
- από 01.01.2023 έως 31.12.2023
- Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κοντογιάννη Μερόπη
- Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής
- 20.000,00 €
Καινοτόμα τελικά προϊόντα βασισμένα στα υποπροϊόντα υδραπόσταξης αρωματικών φυτών της ελληνικής χλωρίδας(Innovative final products based on the steam distillation side – products of Greek biodiversity plants) – Hydraroma
- από 02.01.2021 έως 30.06.2023
- Καθηγητής Καραθάνος Βάιος
- Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής
- 74.400,00 €